top of page

Uusi varausjärjestelmä käytössä

Hyvä Kerttulan Tenniskeskuksen asiakas,
Siirrymme 08.08.2022 alkaen käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset osoitteesta
https://kerttula.cintoia.com/
Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Vakiovuorolaiset saavat viikolla 31-32/2022 erillisen viestin, jossa on ohjeet järjestelmään kirjautumisesta. Tarkstathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.
Kaikki muut asiakkaat voivat rekisteröityä uuteen järjestelmään X.X.2022 alkaen. Vanhassa järjestelmässä olleet saldot siirretään uuteen järjestelmään. Saat ne näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.
Mikäli sinulla on kysyttävää kirjautumiseen liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kerttulantenniskeskus@cintoia.com. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme.
*Tähän voi laittaa muuta hallin infoa esim. kulkukoodeista*
Ystävällisin terveisin
Kerttulan Tenniskeskus Oy

TIEDOTE KAIKILLE ASIAKKAILLE

Olemme siirrtyneet  käyttämään uutta Cintoian varausjärjestelmää, johon pääset osoitteesta

https://kerttula.cintoia.com/

Kauden 2022–2023 vakiovuorolaisten tiedot on siirretty valmiiksi uuteen järjestelmään. Vakiovuorolaiset saavat viikolla 31-32/2022 erillisen viestin, jossa on ohjeet järjestelmään kirjautumisesta. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein. (viesti myös alla)

Kaikki muut asiakkaat voivat rekisteröityä uuteen järjestelmään 05.08.2022 alkaen. Vanhassa järjestelmässä olleet saldot siirretään uuteen järjestelmään. Saat ne näkyviin käyttämällä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta, joka sinulla oli vanhassa järjestelmässä.

Tutustu myös uusiin varausehtoihin, jotka löytyvät kirjautumisen yhteydessä. 

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumiseen liittyen, voit kysyä apua yhteystietojemme kautta soittamalla tai lähettämällä viestin.

Ystävällisin terveisin
Kerttulan Tenniskeskus Oy

TIEDOTE VAKIOVUOROLAISILLE JÄRJESTELMÄN AUETTUA

Uusi varausjärjestelmämme on nyt avattu ja kauden 2022–2023 vakiovuorosi tiedot löytyvät sieltä. Sinulle on luotu käyttäjätili, jonka käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Pääset kirjautumaan osoitteessa https://kerttula.cintoia.com/

Salasanan saat asetettua käyttämällä sivun alareunassa olevaa ”Salasana unohtunut” -linkkiä. Tarkistathan, että omat yhteystietosi, mahdolliset saldot sekä vakiovuoron tiedot ovat oikein.

 

Mikäli sinulla on ongelmia kirjautumiseen liittyen, voit kysyä apua yhteystietojemme kautta soittamalla tai lähettämällä viestin.

Ystävällisin terveisin
Kerttulan Tenniskeskus Oy

bottom of page